L’ànsia de control i l’ego espiritual.

20140127-130853.jpg

L’ànsia de control sovint ens pot portar a reforçar l’ego espiritual i a una falsa presència en el aquí i ara. Especialment quan hem iniciat el camí en aquestes pràctiques. Sovint és tanta la tensió que duem al cos i el ritme de vida és tan elevat que el simple fet de conseguir una relaxació profunda ens sembla tocar el cel. I alhora conseguir-la no és gens fàcil. Sobretot quan ja estem somatitzant amb dolors i dolències varies.

L’estat de presència en el aquí i ara on l’ego s’aparta i comencem a veure les coses sense jutjar, tal com són, és un pas més enllà del que estem acostumats. Certament és fruit d’una relaxació profunda prolongada en el temps i no solament del cos sinó de la ment també. Un estat de presència que ens du a una experiència de plenitud total i que quan la tenim ja no la podem oblidar fàcilment. I aquesta és sols el començament. Un estat de presència que sol semblar que està a les antípodes del nostre estat habitual però que en canvi és molt aprop doncs és el nostre estat natural. Però certament el ritme accelerat que s’imposa ens n’allunya a passos gegants i ens transforma en éssers malalts creant una societat malalta.

En aquest context, en un estil de vida en el que no disposem de temps per nosaltres i busquem solucions ràpides i fàcils, el Rebirthing està resultant tot un èxit . Doncs és una forma relativament ràpida i fàcil d’entrar en contacte amb aquesta relaxació profunda i aquest estat de presència en el aquí i ara. Qualsevol persona adulta de qualsevol edat ( i nens a partir de certa edat ) pot tenir una experiència molt profunda en aquest aspecte en una, dos o tres o més sessions segons la persona. Hi ha gent que en té prou amb una n’hi ha que en necessita més . El Rebirthing tampoc és la panacea, però és una eina molt poderosa i us puc dir que per mi ha marcat un abans i un després fins al punt d’embarcar-me a fer la formació i comprometre’m a expandir aquesta pràctica i a acompanyar a tothom qui vulgui en el seu propi procés de sanació.

foto de Natàlia Miró

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s