Perquè anar a remenar el passat ?

20141030-123737.jpg

Catalan :

(Castellano más abajo)
La voluntat no es suficient.

Sovint, un moment o altre, sento aquesta pregunta : Perquè he d’anar a remenar el passat? Què en puc treure ara d’anar a investigar com va ser el meu part, la meva concepció , el meu alletament, la meva primera experiència a l’escola, etc,…? Certament, hom pot pensar que això és aigua passada.

Està ja ben demostrat com les primeres hores de la nostra vida influiran a la nostra percepció del món. Podeu trobar estudis avalats per prestigiosos científics així com per savis d’altres tradicions. Per altra banda, és popularment acceptat també com la nostra infància afecta a la construcció de la nostra personalitat i així doncs com ens desenvolupem a la nostra vida.

Les persones que s’acosten al Rebirthing, ho fan sovint quan passen per algun moment difícil, o, cansats de cometre una vegada i una altra els mateixos errors sentint-se atrapats. Hi ha quelcom que els condiciona i limita però no saben què és.

És habitual que l’origen d’aquestes limitacions sigui en episodis de la nostra vida que no recordem. És precisament aquest fet el que fa que condicioni el nostre comportament. El fet de repetir un patró de conducta nociva per nosaltres i els altres una vegada i una altra sense poder canviar-ho és fruit d’alguna experiència passada que rau en el nostre subconscient i que crida per ésser alliberada. El Rebirthing és una eina, com n’hi ha d’altres, que ens permet de portar a la llum de la consciència aquestes experiències per alliberar-les i donar-nos aleshores la opció de canviar aquests patrons de comportament nocius.

Castellano :
La voluntad no es suficiente.

A menudo oigo esta pregunta: Porque ir a remover el pasado? ¿Qué puedo sacar ahora de ir a investigar cómo fue mi parto , mi concepción , mi lactancia, mi primera experiencia en la escuela, etc, …? Ciertamente se puede pensar que esto es agua pasada.

Está ya bien demostrado como las primeras horas de nuestra vida influirán en nuestra percepción del mundo. Podemos encontrar estudios avalados por prestigiosos científicos así como por sabios de otras tradiciones. Por otro lado, es popularmente aceptado también como nuestra infancia afecta a la construcción de nuestra personalidad y así pues como nos desarrollamos en nuestra vida.

Las personas que se acercan al Rebirthing , lo hacen a menudo cuando pasan por algún momento difícil, o , cansados ​​de cometer una y otra vez los mismos errores sintiéndose atrapados . Hay algo que los condiciona y limita pero no saben qué es.

Es habitual que el origen de estas limitaciones esté en episodios de nuestra vida que no recordamos. Es precisamente este hecho el que hace que condicione nuestro comportamiento. El hecho de repetir un patrón de conducta nociva para nosotros y los demás una y otra vez, sin poder cambiarlo, es fruto de alguna experiencia pasada que radica en nuestro subconsciente y que nos grita para ser liberada. El Rebirthing es una herramienta , como hay otras , que nos permite llevar a la luz de la conciencia estas experiencias para liberarlas y darnos, entonces, la opción de cambiar estos patrones de comportamiento nocivos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s