Dejuni – Una porta a retrobar-nos amb nosaltres mateixes.

Arribat un punt a les nostres vides on sentim que ens cal un canvi. On se’ns repeteixen situacions destructives cíclicament i estem decidits a reprogramar-nos. En aquest procés de desprogramació és imprescindible reconectar amb nosaltres mateixos. Per abastar aquestes zones de l’inconscient que ens dominen hi ha diverses eines avui en dia. Una d’elles, que n’és complementària, és el dejú.

  Fer un dia de dejú de tant en tant, malgrat que les primeres vegades pot ser dur, és una experiència fantàstica, alliberadora i sanadora. Li donem al cos un descans molt necessari i aprofita per fer neteja. Durant un dejuni poden aflorar diversos símptomes poc agradables. Jo recomano fer-lo un dia de festa que poguem estar tranquils, si pot ser sols, sense tele ni música ni mòbils a poder ser. Millor en silenci. Ajuda molt estar davant el foc llargues estones i banys d’aigua calenta. Entrar en un període d’escolta i introspecció. Després de creuar la barrera difícil de les primeres hores començareu a sentir-vos plenes d’energia,  paradoxalment, i la gana desapareix.

  Jo solc començar després de sopar quan em fico al llit , tot el dia següent fins l’esmorzar del dia següent. Però si això és massa per tu per començar,  una altra opció és començar ben dinat i acabar per dinar el dia següent.

  És també una ocasió perfecta per practicar,  yoga , txi kung, meditació, respiració conscient, etc… totes aquestes pràctiques pràniques esdevenen molt més potents durant un dejuni.

Sobretot no aneu a caminar. Millor quedar-se a casa o no moure’s massa.

  Us ho recomano !! Tota una experiència !

Salut

Presència,  amor i prana.

image

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s